AIJS-stand i anledning dagen mot dødsstraff

For å markere den internasjonale dagen mot dødsstraff på mandag 10. oktober, holdt AIJS stand i kantina på Domus Nova. Det ble samlet inn underskrifter til støtte for Amnestys kampanje for å stoppe henrettelsen på amerikaneren Reggie Clemens, som har sittet på Death Row i delstaten Missouri i 17 år. Clemens er dømt til døden kun for å ha vært til stede på åstedet når et drap ble begått. Til sammen ble det samlet inn oppunder 100 underskrifter.

Takk til alle som signerte!

Posted in Uncategorized | Tagged , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>